Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از وزارت نیرو؛علیرضا نیکنام مدیر امور آب تهران بزرگ با اشاره به جمع آوری تخت‌های غیرمجاز ۱۹ رستوران واقع در بستر رودخانه دربند و آزادسازی مساحتی به میزان ۲۰۰ متر مربع از بستر رودخانه دربند از توابع شهرستان تهران اظهار کرد:با تلاش اکیپ گشت و بازرسی منابع آب‌های سطحی امور منابع آب تهران بزرگ و پس از انجام کارشناسی‌های لازم و با تلاش واحد حقوقی جهت اخذ دستور قضایی موضوع تبصره ۴ ذیل ماده ۲ قانون توزیع عادلانه آب از سوی معاون دادستان عمومی و انقلاب تهران و با پشتیبانی یگان انتظامی شهرستان، تخت‌های غیرمجاز ۱۹ رستوران که در بستر رودخانه دربند مستقر شده بودند ،جمع آوری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با این اقدام مساحتی در حدود ۲۰۰ متر مربع از بستر رودخانه دربند از توابع شهرستان تهران در قالب یک فقره دستور قضایی با جمع آوری تخت‌های غیر مجاز ۱۹ رستوران واقع در بستر رودخانه که توسط رستوران داران منطقه در بستر رودخانه مستقر شده بودند آزادسازی شد.

بیشتر بخوانید:بازنگری طرح‌های آبی با رویکرد سیستمی و مدیریت یکپارچه منابع آب حوضه آبریز

مدیر امور منابع آب تهران بزرگ تصریح کرد: با توجه به جریانات شدید رودخانه‌ای و در مواردی سیلابی شدن رودخانه، توقف کوتاه مدت یا بلند مدت در حاشیه رودخانه‌ها ممکن است باعث بروز حوادث و خسارات جانی و مالی شود و وجود این تخت‌ها باعث حضور مردم در محل‌های حادثه خیز رودخانه می‌شد که جمع آوری آن‌ها ضمن صیانت از کیفیت آب‌های سطحی، موجب جلوگیری از وقوع هر گونه حادثه مالی و جانی می‌گردد.

نیکنام ابراز کرد: افرادی که در نزدیکی حریم و بستر رودخانه‌ها معامله ملکی انجام می‌دهند حتما پیش از انجام معامله استعلام لازم را از امور آب تهران بزرگ اخذ نمایند تا در آینده دچار ضرر و زیان نشوند.

مدیر امور منابع آب تهران بزرگ در پایان گفت: این امور در نقش حاکمیتی خود با هرگونه تخلف و تصرف مطابق با قانون و بدون هیچ گونه اغماضی برخورد لازم را بعمل خواهد آورد.

انتهای پیام/

جمع آوری تخت‌های غیر مجاز ۱۹ رستوران در حریم رودخانه دربند

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزرات نیرو اخبار اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۶۰۳۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از درس آموخته‌های سیل ۱۴۰۳ در بحران‌های احتمالی ناشی از آب در پایتخت

حامد یزدی مهر مدیرکل مدیریت بحران استان تهران، ظهر پنج شنبه با اشاره به بارش‌های اخیر بهاری در استان تهران، اظهار کرد: خوشبختانه با تمهیدات اندیشیده شده شاهد هیچ چالشی در حوزه آبگرفتگی و وقوع سیلاب در استان تهران نبودیم.

یزدی مهر با بیان اینکه طی روز‌های اخیر در اغلب نقاط کشور بارندگی‌های شدید سیل آسا را شاهد بوده ایم، گفت: مجموعه اداره کل مدیریت بحران استان تهران با احصا و جمع آوری نقاط ضعف و قوت مدیریت این سیلاب‌ها، درس آموخته‌هایی را که برای مدیریت بهتر بحران‌های احتمالی در حوزه «مخاطرات ناشی از آب» وجود دارد را گردآوری می‌کند.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران بابیان اینکه سیلاب سیستان و بلوچستان، یکی از منابع در امر جمع آوری درس آموخته‌های این حوزه محسوب می‌شود، افزود: با وجود تفاوت‌های ساختاری، جغرافیایی و توپولوژی سیستان با پایتخت، استفاده از درس آموخته‌های این استان در حوزه اقدامات پیشگیرانه و آمادگی قبل از وقوع بحران و همچنین اقدامات حین بحران از اهمیت برخوردار است.

وی در ادامه با بیان اینکه شهر‌های ایران به لحاظ موقعیت‌های جغرافیایی در مسیر حوضه‌های آبریز مختلف قرار دارند، عنوان کرد: در این خصوص ضروری است که بیش از گذشته به تهیه و تدوین «طرح جامع خطر پذیری سیلاب» بیاندیشیم و راهکار‌های لازم برای کاهش این اثرات را پیش بینی کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی

دیگر خبرها

  • رفع تصرف ۵ هزار متر مربع از زمینهای ملی خواف
  • تفرجگاه "دربند" صحنه از آب شرب سالم و بهداشتی برخوردار شد
  • تصرف و برداشت غیر مجاز بستر رودخانه تا گرانفروشی توسط ماسه شویی‌ها در اهر
  • ساخت ۳۰ هزار واحد مسکونی با آزادسازی حریم ریلی «منطقه ۱۷ تهران»
  • امکان ساخت ۳۰ هزار واحد مسکونی با آزادسازی حریم ریلی منطقه ۱۷ تهران
  • استفاده از درس آموخته‌های سیل ۱۴۰۳ در بحران‌های احتمالی ناشی از آب در پایتخت
  • طرح جمع آوری اتباع غیر مجاز در استان یزد
  • ساماندهی رودخانه بابلک از بروز خسارت به یک روستا پیشگیری کرد
  • ایمن سازی زیست محیطی حاشیه رودخانه کرج
  • نقاط حادثه خیز رودخانه های مازندران شناسایی می شود